Si en la presentació del resum de l’oferta obtens un error, cal que revisis les següents qüestions:

  • El resum de l’oferta descarregat de l’eina ha d’estar signat. A banda de la signatura del resum que genera l’eina Sobre Digital, cal que signis el mateix amb el certificat digital del representant de l’empresa, per la qual cosa, hauràs de comprovar que després de la descàrrega has seguit els passos del manual per la signatura del PDF.
  • Cal que el certificat emprat per la signatura estigui reconegut pel Validador de l’AOC i superi el nivell 3 de seguretat. Comprova que la signatura és correcta a través d’aquest enllaç i si no és així, signa el resum amb un certificat vàlid.
  • En cas que en pujar el resum a l’eina aparegui el missatge de sota amb el literal “El resum no conté la informació necessària per poder presentar l’oferta. …”, hauràs signat el resum de l’oferta obrint-lo des del propi navegador o alguna eina que no estigui habilitada per la signatura del pdf sense incorporar modificacions al fitxer. Aquesta acció fa que el document perdi informació necessària per la presentació de l’oferta. Tal i com diu el propi literal hauràs d’obrir el document amb l’Adobe Reader i realitzar la signatura.
 •  
  • Revisa que has signat el darrer resum generat pel sistema. Si no pots localitzar el resum es pot tornar descarregar des del vostre espai virtual de preparació d’oferta.
  • Si tot l’anterior és correcte torna a intentar la presentació i en cas d’error contacta amb l’òrgan de contractació corresponent per tal que ens traslladi la incidència, tot adjuntant el resum de l’oferta que has intentat presentar, sempre que sigui possible